Dags för stambyte?

Börjar er bostadsrättsförening vara i behov av ett stambyte? Detta kan vara en av de större investeringar som görs på de fastigheter som ni äger i föreningen. Det är viktigt att allt går enligt skolboken när man ska upphandla och utföra ett stambyte.

Det finns en stor fördel att konsultera med någon som har erfarenhet av detta. Gör ett besök hos frakka.se och se om det är de som ska hjälpa er med allt som har med stambytet att göra. Det är ett stor arbete som ska göras och det gäller att allt går rätt till. Därför är det en fördel att anlita någon som har den erfarenheten med allt som har med stambytet att göra. Med många genomförda stambyten så har de den erfarenheten av att göra detta på allra bästa sättet. Det kan vara en krävande process detta men om alla får så bra information och lösningar under den tid som det genomförs ett stambyte så blir inte alla så lidande.

Det allra första som ni bör göra är att vid förenings årsstämma ta detta med stambyte och diskutera med alla boenden och medlemmar i er bostadsrättsförening. Lämna inget till slumpen utan försök få med allt som har med detta att göra. Nämn om Frakka som tänkbar konsult för utförandet med er förenings stambyte. Visa på de fördelar att anlita ett företag med den erfarenhet som krävs för uppdraget. Det är ni tillsammans i föreningen som ska fatta beslut om vilka som ska genomföra detta.